Incarcare... Asteptati...

Categorii produse

Newsletter


TERMENI SI CONDITII GENERALE

 

1. PLATI
Pentru orice relatie necontractuala se solicita plata unui avans si plata integrala inainte de livrarea bunurilor/prestarea serviciilor. Sunt acceptate majoritatea formelor de plata uzitate, cu conditia mentionarii lor in avans.

Pentru produsele aflate in stoc se accepta plata ramburs la livrare.


2. LIVRARE
Conditia generala de livrare este “Franco Transcarpat”, adica la punctul de lucru Transcarpat din sos.Giurgiului 258A. Contractual sau amiabil se pot prevedea si diverse transporturi pe parcurs intern.

Termenul general de livrare pentru produsele pe stoc european este de 2 saptamini.

Pentru produsele care nu se afla pe stoc european, termenul de livrare se va estima individual pentru fiecare produs in parte.

Nerespectarea termenelor de livrare poate conduce la penalizari numai daca este mentionata prin contract.


3. GARANTIE
In conformitate cu legislatia in vigoare, garantia pentru bunurile de folosinta indelungata este de 18 luni si in general de 12 luni de la data achizitiei, in conditii normale de utilizare.

Conditiile si termenii de garantie sunt specificate detaliat in certificatul de garantie care insoteste produsul.

Produsele care nu sunt noi sau care sunt vindute in regim de consignatie nu beneficiaza de garantie.


4. RECLAMATII
Pentru orice reclamatie notificata in scris, cu privire la produsele furnizate sau serviciile prestate, firma Transcarpat se obliga la o confirmare oficiala a primirii reclamatiei in termen de max. 3 zile lucratoare si la o acceptare sau refuzare oficiala a reclamatiei in max. 30 zile calendaristice de la confirmare.

Solutionarea reclamatiei, ca termeni si durata, depinde de speta si se stabilesc ulterior prin acord intre parti.


5. RESPONSABILITATI
Firma Transcarpat raspunde direct fata de beneficiar pentru bunurile furnizate sau serviciile prestate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Daca nu exista alte prevederi contractuale, firma Transcarpat se exonereaza de orice fel de pretentii rezultate indirect in urma serviciilor prestate sau produselor comercializate sau fata de terti.


6. DREPTURI REZERVATE
Firma Transcarpat isi rezerva dreptul de a modifica fara atentionare orice element, termen, specificatie, furnizor, etc. privind produsele sau serviciile oferite pe acest site fara nici o obligatie sau responsabilitate fata de clienti, producatori sau furnizori.


7. CONTINUTUL SITE-ULUI
Toate textele si ilustratiile din acest site, inclusiv link-urile, apartin Transcarpat sau au acordul de publicare/utilizare al proprietarului de drept. Utilizarea lor de catre terti fara acordul Transcarpat este considerata frauda si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Continutul site-ului este catalogat in categoria “comercial”, astfel ca toate materialele prezentate au un caracter ilustrativ. Transcarpat nu poate fi tras la raspundere pentru nici un fel de neintelegere sau gresita intelegere privind articolele prezentate. Pentru date tehnice sau alte informatii complete, acestea sunt furnizate la cerere si va rugam sa ne contactati direct.


8. GRESELI
Desi facem toate eforturile pentru a elimina greselile, nu ne asumam nici o raspundere privind greselile de orice fel – dactilo, text, ilustrare, preturi, etc.- sau consecintele lor. Va multumim insa pentru orice eroare pe care ne-o aduceti la cunostinta spre corectare.


9. PRETURI
Preturile sunt in general exprimate in EURO si nu contin TVA.

Preturile afisate sunt valabile timp de 30 zile calendaristice de la data validarii.

Ele pot fi modificate oricind fara notificare prealabila.

Modificarea pretului intre avans si lichidare constituie o exceptie.

De asemenea, clientii inscrisi in baza de date a Transcarpat beneficiaza de actualizarea periodica a preturilor.

10. Notificari, comentarii,sugestii sau reclamatii le puteti adresa direct prin formularul de mai jos :

 


   Numele complet:
*  Adresa de e-mail:
   Numele companiei:
   Numarul de telefon:
   Numarul comenzii:
   Numarul RMA:
*  Detalii:
*  %%LNG_CaptchaVerification%%:

Te rugam sa copiezi caracterele din imagine in campul de text de mai jos. Facand acest lucru ne ajuti sa prevenim transmiterea automata.

img